© Apartmani Barać 2021 | Developed by Creatix

Prehrana za boljše spolno zdravje

ZFdi se, da je družba človeka veliko večji poudarek na treningu vadbe in moči, v nasprotju z dieto. Vendar dieta ni samo za ženske. Debelost je dosegla rekordno visoke ravni v ZDA, in velik del tega je posledica nezdravih prehranjevalnih navad moških.

Ni važno, koliko vadite, če se gorgirate na stvari, kot so krofi, slanina in cheeseburgeri. Poleg dejstva, da vam bo hrana za hitre prehrane hitro postala nezdravo težo in postala len, je tudi zelo nevarno za vaše srce.

Problem večine moških je, da se ne morejo počutiti lačni. Po težkem dnevnem delu si želiš velik obrok, ki se bo počutil poln in zadovoljen. Na srečo, obstaja način, da jeste, kolikor hočeš, medtem ko še vedno izgubljam težo s tem, kar bom poklical "prehrana moška."

Glavni poudarek te prehrane je, da se osredotočite na kakovost tega, kar jeste, ne na količino. Pazite na testenine, kruh in hrano z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov / holesterola. Namesto tega piškoti in testenine zamenjajte z pustim mesom in zelenjavo.

Tukaj je primer, kako lahko izvajate prehrano. Namesto slanine in palačink za zajtrk nadomestite nekaj kuhana jajca in polnozrnate žitarice ali ovseno kašo z nizko vsebnostjo maščob. Shranite lahko več kot 1000 kalorij, odvisno od tega, koliko običajno bi jedli. Ključ tukaj ni količinska. Lahko jeste enako količino, vendar še vedno izgubite težo zaradi tega, kar jeste. Preberite več tukaj ...

Sildenafil - vprašanja in odgovori | Dejstva o Viagri | Levitra Informacije | Tadalafil mehanizem